Framtiden

 Vi tycker att vi lever i denna värld o planerar för framtiden och vad vi vill göra och bli, det är jätte bra tänkt, för att utan planering kommer man ingenstans, men den framtiden vi tänker på är kortvarig, vi lever i bästa fall 80 år och sen försvinner man härifrån.
Vart hamnar man efter det här?  är det verkligen slut på allting? Eller så vill vi inte tänka på det eftersom vi är rädda för det som vi inte vet.
Men det förstår jag att vi är, man är alltid rädd när man gör något utan planering och jag tror inte att ni vet vad som händer er efter det här livet.
Det är det eviga livet, egentligen är det det enda vi inte bör glömma och planera till, tänk er att vår själ hamnar i helvettet där det är så varmt och mörkt att man lider för evigt, och det finns inget återvändo för att kunna rätta till det. 

   Nu har jag säkert påmint dig om din mardröm, du ska absolut inte tycka så utan tvärtom, jag försöker berätta för dig att du ska vara glad, att det du alltid har varit rädd för kan nu planera och veta precis vad som kommer att hända dig.

Det du behöver göra är bara planering som allt annat här i livet du planerar, inget svårt, men värt mycket mer än allt annat.

Ta första steget och be Jesus *räddaren* om hjälp, prata med han, han lyssnar mer än alla andra, säg att du vill hamna i himlen där det är fint och alla är glada kärleksfulla, gör det och lyssna på Jesus röst i ditt hjärta, han svarar mycket snabbare än du tror





,

Kommentarer
Postat av: Marita

Hej!

Vad är du med i för typ utav församling/sekt? Jag hade en skum kund en gång som hade en vit bibel som han låtsades glömma hos oss för att få chansen att gå in genom dörren och "predika" en gång till. Han sa "Jesus älskar dig". Det kan väl inte vara jehovas. Livets ord? Eller?

2009-07-08 @ 08:46:34
URL: http://frisortips.blogg.se/
Postat av: N O E S C A P E

Gud så bra skrivet! Tycker det är helt sant det du skriver!

2009-07-08 @ 11:31:47
URL: http://noescape.blogg.se/
Postat av: Marita

Vad har du för religion själv?

2009-07-08 @ 17:12:43
URL: http://frisortips.blogg.se/
Postat av: Sonia

snyggblogg!

2009-07-08 @ 18:24:22
URL: http://sonuuw.blogg.se/
Postat av: deniz

fin blogg!

2009-07-21 @ 22:32:43
URL: http://denizfryksell.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0